Rezervace

Datum, čas a počet míst

Informace o zpracování Vašich osobních údajů a Vaše možnost odmítnout obchodní sdělení >

Odesláním požadavku na rezervaci dojde ke zpracování Vašich osobních údajů, které jste nám v této souvislosti poskytl/a. Společnými správci Vašich dat jsou: Plzeňský Prazdroj, a.s., IČ: 45357366, U Prazdroje 64/7, 301 00, Plzeň – Východní Předměstí (dále také jako "správce 1") a provozovatel RADEGASTOVNY dále tak jako „správce 2“).

Účelem zpracování Vašich výše uvedených osobních údajů (a dalších běžných osobních údajů k nim přirazených např. IP adresa, preferované a čerpané služby) je realizace rezervace objednané služby. Vaše osobní údaje proto zpracováváme z důvodu uvedeného v čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (dále jen „GDPR“) - zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů. Pro účely zabezpečení rezervace služeb výše uvedeným způsobem je poskytnutí Vašich osobních údajů povinné, v opačném případě není možné Váš požadavek realizovat, v této souvislosti nedochází k automatizovanému rozhodování, ani profilování.

Rádi Vás budeme informovat o službách obdobných Vaší objednávce a akcích organizovaných v RADEGASTOVNA provozovnách. Jako zákazník konceptu RADEGASTOVNA můžete proto očekávat zpracování Vašich osobních údajů, které jste nám poskytl/a. Toto zpracování budeme provádět z důvodu oprávněného zájmu dle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR vykonávat marketing na předměty našeho podnikání a Vaše údaje budeme využívat pro účely přímého marketingu (při rozesílce obchodních sdělení). Obchodní sdělení Vám budeme zasílat po dobu 3 let od poslední Vaší objednávky služeb konceptu RADEGASTOVNA nebo do doby, kdy zasílání obchodních sdělení odmítnete prostřednictvím odkazu uvedeném v každém zaslaném obchodní sdělení nebo proti takovému zpracování osobních údajů podáte námitku. Námitku proti přímému marketingu prováděnému na základě oprávněného zájmu společných správců můžete kdykoli zaslat na (personaldataprotection@eu.asahibeer.com). Pokud si již nyní nepřejete, abychom Vám obchodní sdělení začali zasílat, zaškrtněte výše uvedené pole.

Vaše osobní údaje mohou být poskytnuty následujícím příjemcům: smluvním partnerům správce 1 a správce 2 podílejícím se na správě elektronických dat, na organizačním a technickém zabezpečení zasílání marketingových informací, jakož i subjektům, kterým poskytnutí osobních údajů vyplývá správci ze zákona. V zájmu přizpůsobení marketingových nabídek Vašim individuálním potřebám správce na základě historie Vašich objednávek může využít profilování pro personalizované marketingové nabídky. Při vytváření personalizovaných marketingových nabídek budeme využívat cookies související s provozem stránek www.radegastovna.cz. Více o cookies naleznete zde.

Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země nebo mezinárodní organizaci. Jakožto subjekt údajů – fyzická osoba jste obecně za podmínek uvedených v GDPR oprávněn/a nás požádat o přístup k Vašim údajům, o jejich opravu, přenos, výmaz, podat námitku, případně požádat o omezení zpracování. Všechny žádosti můžete uplatňovat e-mailem na adrese pověřené osoby pro GDPR: personaldataprotection@eu.asahibeer.com. Domníváte-li se, že jsou Vaše údaje zpracovávány v rozporu s právními předpisy, máte právo také podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací o nakládání s osobními údaji a Vašich právech naleznete zde.

Telefonická rezervace

+420 774 805 195

Rezervace e-mailem

radegastovnazlin@email.cz



alert success

Vaše žádost o rezervaci byla odeslána,
vyčkejte na potvrzovací email.